Хасково

Хасковската районна прокуратура разследва побоя в Младежки център

Младежки център - ХасковоРайонна прокуратура – Хасково е образувала досъдебно производство по повод побоя в Младежки център, при който пострада 15-годишният Павел Нохчев. 

Haskovo.info припомня, че на 25 септември вечерта ученикът дошъл на репетиция в балет „Тангра“. С няколко момичета от балета изчаквали започването на тренировката на диваните във фоайето на Младежкия център като се радвали на тяхна приятелка и вдигнали шум. Тогава портиерът Кольо Колев се скарал на децата.

Танцьорите се качили в съблекалнята и започнали да се преобличат за тренировката. В този момент пазачът нахлул в помещението с думите „Сега ще си поговорим, защото много ми мърмориш“, хванал Павел и го ударил. В този момент хореографът на балет „Тангра“ Дорина Инджова се намесила и спряла саморазправата. Пред нея пазачът заявил, че Павел много мърморел и му отговарял.

След публикация в Haskovo.info държавното обвинение се самосезирало. На този етап е образувано дело срещу неизвестен извършител затова, че в качеството му на длъжностно лице е причинил лека телесна повреда на 15-годишния Павел Нохчев, изразена в причиняване на страдание, обясниха от прокуратурата.

По закон обвинението има двумесечен срок за разследване на случая. Ако бъдат събрани достатъчно доказателства Кольо Колев ще бъде привлечен като обвиняем.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button