Хасково

20 служители на НАП в Хасково с грамоти за дълъг стаж

Служител на годината20 служители на НАП в офис Хасково ще бъдат отличени със специални грамоти за 20-годишната си работа в агенцията. Сред тях са инспектори, специализирани в обслужването на клиенти, в приема и обработването на декларации, ревизори, публични изпълнители, както и директора на офиса Павлина Пашинова. Всички те са започнали работа в данъчна администрация през 1992 година.

Грамотите, които ще им бъдат връчени, са от изпълнителния директор на НАП Красимир Стефанов и са също така по случай професионалния празник на приходната администрация 16 ноември. Датата е избрана неслучайно. Дългогодишна традиция е, денят на свети Матей, който е бил първия събирач на данъци, да се чества като празник на работещите в НАП.

По повод празника, офиса в Хасково определи и най-добрия си служител за настоящата 2012 година. Своеобразната класация става чрез вътрешно гласуване по критериите професионални знания, умения за работа в екип, лични резултати.

Тази година за най-добър служител на НАП в Хасково бе определена Нели Недялкова. Тя е инспектор по приходите в отдел „Услуги за клиенти“ и приоритетно извършва проверки за възстановяване на данъци и осигуровки, и такива за регистрация и дерегистрация на задължени лица. Само за първите 9 месеца на тази година например, Нели е приключила 300 такива проверки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Илиева
Илиева
16.11.2012 11:06 11:06

Питам аз колко от работещите в НАП и НОЙ обслужват фирми, които се водят на съпруг/а/, кум/а/ и как изнудват фирмите при проверки, е г-н финансов министър това проверете?????????????

Back to top button