Регион

Пожарникари носят дъжд на снимачната площадка на „Съдилището“

СъдилищетоИ огнеборците от Областната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ се включиха в снимките на новия филм на Стефан Командарев – „Съдилището“.

След Свиленград и Мезек, от началото на миналата седмица снимките продължават в Ивайловградско. В неделя сутринта около 5:00 часа за една сцените на „Съдилището“ край село Бяло поляне е бил необходим изкуствен дъжд.

Първи помощници на режисьори и актьори са се оказали ивайловградските пожарникари, които макар и зад кадър са станали част от най-новата българска лента.

СъдилищетоПреди да заминат за Ивайловград, екипът имаше тежки нощни снимки на язовир Искър. Язовирът ще замести буйните по това време води на Марица, където се развива действието по сценарий.

На Искър зрителите ще видят изключително динамични сцени – давещи се хора, прехвърляния в различни лодки, както и борбата им с дъждовна буря.

Митьо (Асен Блатечки) се бореше за своя живот и за този на бежанците. Блатечки не само преплува с лодката си сред бурята десетки пъти, но се наложи и да скочи в ледената вода. Въпреки, че носеше неопрен под дрехите, ниската температура беше изпитание, което звездата премина без оплаквания, съобщават от екипа на филма.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button