Любопитно

Представят вила „Армира“ на изложение за културен туризъм

Ивайловград e сред участниците в специализираното изложение за културен туризъм, организирано от Община Велико Търново.

Партньори са националните организации на туроператорите, хотелиерите и ресторантьорите в България и с подкрепата на Министерството на туризма.

На своя щанд впечатляващо и атрактивно Ивайловград представя античната вила „Армира“. С изяществото на архитектурата си този реставриран образец за дворцова вила от времената на Римската империя привлича все повече туристи от страната и чужбина.

Както Haskovo.info писа, преди дни вила „Армира“ беше отличена за принос в реставрацията на античното наследство на XIV-то издание на годишните награди за луксозно строителство LUXURY Property AWARDS 2024.

Вече второ десетилетие Велико Търново e домакин на специализираното изложение – най-авторитетната платформа за представяне на усилията на общини, туристически компании, граждански сдружения за развитието на културния туризъм. Събитието е включено в Годишната програма за национална туристическа реклама.

Ивайловград взе награда за реставрираната вила „Армира“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button