Хасково

Вокална група „Пейте с нас“ откри Климентовата седмица

Image С изпълнения на вокална група „Пейте с нас“, с ръководител Меглена Стоянова, хасковското училище „Климент Охридски“ откри тазгодишните тържества за Климентовата седмица.

На 25 ноември школото чества своя патронен празник, а в аванс групата поздрави ученици и учители, събрали се в читалище „Климент Охридски“. И тази година месец ноември ще бъде наситен с множество прояви, посветени на патрона на училището.

Утре ще бъдат прожектирани презентации на деца, посветени на забележителностите на Хасково, а най-добрите ще бъдат отличени.  Обявен е и конкурс за поезия, разказ и есе „Училището на моите мечти“. Как минава училищният живот – това пък децата могат да покажат в снимки, които по-късно ще бъдат подредени в изложба.

Седмицата ще завърши с връчването на Климентовата награда. Носителите вече са ясни – това са ученичката от 7В клас Мариела Драгиева и заместник-директорът Катя Добрева. Наградите ще бъдат връчени в петък, когато седмицата ще завърши с поход до Кенана.

Image   Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button