Регион

Дядо крие 10 000 лв. в тенджера, обират го

Пари, илюстрацияС 10 000 лева е „олекнал“ 81-годишен мъж от димитровградското село Злато поле, съобщават от Областната дирекция на МВР. За кражбата той е съобщил вчера – ден след като приел две жени в дома си.

Същите, след като отклонили вниманието му, са влезли в една от стаите на къщата и от тенджера, намираща се под легло задигнали парите в банкноти от 50 и 20 лева.

56-годишен жител на димитровградското село Крепост също е съобщил за кражба. Пред разследващите мъжът е заявил, че вчера неизвестно лице е влязло в къщата му през отворен прозорец. Пристигналата на място оперативна група е установила, че извършителят е огънал вратата на самоделен метален шкаф, който бил вграден и закрепен за стена в банята.

От шкафа са откраднати 3200 лева, около 35 грама златни накити, 40 грама сребърни накити, 50 законно притежавани бойни патрона и разрешително за притежание на пистолет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button