Хасково

Социалистите празнуват 120 години БСП – Хасково. Печелят изборите догодина?

снимка: АртефактиПовече от три часа продължи снощи организираната от общинския съвет на БСП дискусия на тема: „120 години БСП – Хасково и Избори 2013“. Инициативата е част от поредица събития свързани с отбелязването на 120-годишния юбилей на социалистическата партия в Хасково.

Очаква се кулминацията да бъде тържествено събрание с участието на председателя на БСП и президент на ПЕС – Сергей Станишев. Темите, по които активно дебатираха представители на различни поколения в партията бяха „120 години БСП- Хасково“, „Какво е модерното ляво? Има ли типично леви избиратели?“, „Как да си партнираме  по-добре с гражданите? Посоката преди изборите и след тях? Морала в политиката?„,“Посланията и работата с медиите“, „Работа с представителите н неправителствения сектор“,“Политиката за младите хора“.

По време на дискусията стана ясно, че социалистите имат желанието и амбицията да спрат безумното управление на ГЕРБ и да постигнат победа на предстоящите избори. Предложени бяха редица мерки касаещи провеждането на предизборната кампания, участието в местната власт, комуникацията с гражданите. Според политолога Валери Жаблянов, който бе модератор на дискусията:“БСП в Хасково има резерви и потенциал и трябва да ги използва за спечелването на предстоящите избори“.

Присъстващите се обединиха около тезата, че имат всички основания да се гордеят, че са продължители на делото на своите предци в общинската организация която отбелязва своята 120 годишнина. Същевременно приемат дълга да продължат да носят отговорност за развитието на общинската партийна организация в рамките на нейната програма и устав в днешното сложно време.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.11.2012 10:01 10:01

Вашта мама крадлива комунистическа.Трябва да ви закрият със закон.Крадлвата Масларка да се обеси публично.
Какви резерви имат в Хасково-вижте на последните избори за кмет колко процента получиха.Наивници-червените бабички.

Анонимен
Анонимен
28.11.2012 14:02 14:02

До преждедраскащия,да ти го начукам в кирливата уста…

Анонимен
Анонимен
28.11.2012 15:17 15:17

Ибрикчията на Доган да мълчи и да лапа бахура му..

Back to top button