Любопитно

Неделчо Кучков подреди изложба в Бургас

В Бургас представят самостоятелна изложба-живопис „Завръщане“ на художника Неделчо Кучков от Хасково.

Тя е подредена в галерия „АтилиеР“ и може да се посещава до 14 ноември. На откриването снощи известният творец получи много поздравления и цветя.

Кучков показва 21 платна в познатата на ценителите ярка и експресивна цветова гама. Майсторското съчетание на линии, абстрактни форми и тонове го превръщат в един от емблематичните съвременни художници.

ИзложбаТова е втората самостоятелна изложба на Кучков в Бургас, където неговото изкуство е познато. Платна от винил на главната улица на крайморския град сега насочват вниманието на зрителите към галерията с най-новите творби на художника.

Неделчо Кучков е председател на Дружеството на художниците в Хасково. През 1992 г. е приет за член на Съюза на българските художници. Има над 20 самостоятелни изложби у нас, в Германия, Унгария. Негови картини са притежание на галерии и колекционери в България, Беларус, Полша, Унгария, Германия, Япония, ОАЕ, Канада, Франция, Гърция, Албания и САЩ.

Изложба

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button