Хасково

Трафопост гръмна в Хасково заради конденз

ПожарътТрафопост на ул. „Веслец“ в Хасково гръмна днес по обяд. Инцидентът притесни работещите и живеещи в района.  Съоръжението се намира в двора на евангелската църква на ул. „Добруджа“.

„Сутринта към 10:30 часа имаше авария и изгасна тока„, разказаха пред Haskovo.info съседи. Служители на EVN дошли, електроподаването било възстановено, но на въпрос каква е повредата те отговорили, че не разбрали.

Така час и половина по-късно се чул гръм от трафопоста на ул. „Веслец“. „Имаше пламък и после кълбо дим. Обадихме се на телефон 112 и пожарната дойде първа“, обясниха хората от съседните сгради. Последвал втори гръм и токът спрял.

Около 12:30 екип на EVN дойде и отвори трафопоста. Служителите на компанията установиха, че заради конденза в помещението се е получила волтова дъга. Те увериха, че ще отстранят повредата като няма да спират тока.

 Пожарът  Пожарът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Петко
Петко
29.11.2012 19:24 19:24

Хасковлии не се притеснявайте че трафопоста е гръмнал.Наоблизо до него живее Христо Тотев от ТВ Аида.Дори и той да се запали хората к*рбан ще дадат.Питайте всички комшии и ще Ви стане ястно как съжителстват с него.Така че ЕВН си знае работата .

Back to top button