Хасково

Повече от половин месец издирват 14-годишната Донка

Над две седмици продължава издирването на 14-годишната Донка Лазарова Петрова от хасковското село Узунджово, съобщават от областната дирекция на МВР.

Днес бащата на момичето е помолил полицаите тя да бъде обявена за издирване и в медиите.

Донка е напуснала дома си на 11 октомври. На следващия ден тя е обявена за общодържавно издирване с телеграма. По данни на близките й Донка е била в компанията на 52-годишен мъж и до момента те смятат, че са заедно.

Момичето е било облечено с широк бял панталон на оранжеви цветчета и суитчър в черно и червено. Донка е средна на ръст, с нормално телосложение, дълга, черна права коса, продълговато мургаво лице, тънки вежди, дебели устни, с кафяви очи. Отпред на врата има белег по рождение.

Тя няма издадени документи за самоличност и е без телефон и парични средства.

Полицаите умоляват гражданите, които имат информация за момичето да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото районно управление на МВР.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button