Хасково

Коледният базар започна, интересът засега е слаб

Коледният базарПървите маси за продажба на коледни и новогодишни подаръци вече се появиха в центъра на Хасково. Интересът засега от страна на клиентите е слаб, а повечето от тях се спират само за да проверят цените, коментираха търговците.

И тази година предлагането на украси за предстоящите празници е голямо. Гирляндите са от 20 стотинки до 2 лева в зависимост от големината им. Дядо Коледа за 30 стотинки, топки за 1,50 лева и светещи лампички за 4 лева са част от традиционно предлаганите артикули.

Изборът на изкуствени елхи също е богат. Цените им започват от 2 и достигат до 98 лева.

Топли шапки и шалове са сред другите първи предложения за коледни подаръци. Най-малките ще бъдат изкушени от лакомства като памук шекер, близалки и локум.

Общо 105 маси ще участват тази година в коледния базар. Те ще останат в центъра до 8 януари.

Коледният базар Коледният базар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стефан Георгиев
Стефан Георгиев
05.12.2012 9:18 9:18

Добре е да има Коледен базар и Новогодишна елха -но бедният вече българин от много неща взе да се лишава. И пенсионерите също са унизени и работещите в много случаи не получават редовно заплати,а безработните се надяват на помощи– с една дума България е в бедствено положение.И накрая един фрапиращ пример на бездушно отношение на държавата: Работниците на магистрала Марица – в отсечката Харманли- Димитровград – от месец юни 2012 г. не са получавали заплати досега..

Back to top button