Хасково

Мъж краде 2 500 лева и документи, хващат го

Image 44-годишен жител на първомайското село Крушево е задържан за кражба на пари. Той е откраднал мъжка чанта с 2500 лева и документи, оставена на греда в двора на къщата на улица „Втори септември” в Димитровград, съобщиха от полицията.

Мъжът е задържан до 24 часа по образувано досъдебно производство.

От свиленградското управление също съобщават за разкрита кражба от дом на улица „Ген. Скобелев” в града. Задържан е 48-годишен свиленградчанин, за когото се е установило, че е предал на заложна къща краден перфоратор. Другата открадната вещ – резачка, полицаите откриват в 39-годишна сдвиленградчанка.

52-годишен жител на село Големанци
пък се е оплакал в полицията за домова кражба.
Неизвестно лице е проникнало в квартирата му на улица „Тракия“ в Хасково след счупване на стъкло. От там са откраднати лаптоп, 2 чифта футболни обувки, спортен сак и суитчер, всички на известна търговска марка. По случая е образувано досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button