Хасково

Биячи обясняват в полицията защо са нападнали двама пред магазин

Полицията в ХасковоДвама са доведени за разпит в полицията в Хасково заради побой пред хипермаркет. Инцидентът е станал в ранния следобед, обясниха за Haskovo.info от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

При побоя са пострадали двама души, единият от които тинейджър. Пристигналите на мястото полицаи са ги придружили до болницата, където са прегледани.

Нападателите са отведени за разпит.

Предстои да бъде изяснено как се е стигнало да нападението. Това, което се знае до момента е, че става въпрос за продажба на игра Плейстейшън, като страните са били недоволни от сделката, обясниха от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
anonimen
anonimen
09.12.2012 15:28 15:28

Momchetata,koito doidoha da biat vuprosnoto momche biaha 2ma i mnogo po-silni ot nego za tova se namesi edin vuzrasten chovek,a te mu schupiha nosa…I vsushtnost stava vupros che vuprosnia teenager prodal na biachite playstation,te mu platili 10 lv po-malko i im kazal shte vi schupia zybite… I te reshili da go prebiat,a v kraina smetka chovekyt,koito go zashtiti iade boia,a toi ne.

Back to top button