Хасково

981 вакантни места за ловджии в Хасковска област

Лов981 са вакантните  места за ловджии в Хасковска област. Броят им се определя в зависимост от свободната ловна площ, с която дадено дружество разполага.

Най-голям брой свободни места за нови ловци има в Ивайловград- 284. Хасковското сдружение може да приеме  171 мераклии, Свиленград- 173. Най-малко бройки- 73- има в дружеството в Димитровград.

Кандидатите да носят ловно оръжие трябва да преминат през обучение.  Процедурата по записването в курсовете за придобиване право  на  лов  е вече открита и ще продължи до края на февруари 2013 г., гласи заповедта на Изпълнителната агенция по горите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Maйора
Maйора
11.12.2012 17:32 17:32

Тез дружинки са големи рекеьори, особено председателите. Да те вземат в дружинката искат рушвети и дарения. Всичко е за да се гушат тез алчни тарикати. Освен това ходят да бракониерстват. Може и да има мераклии, но при тези условия местата ще си стоят празни, ако няма някой с много пари да даде 2000 лева да го приемат.

Back to top button