Хасково

Между празниците само дежурни групи в градините в Хасково

ImageВсички детски градини в Хасково ще запразнят на 22 декември. Забавачките обаче ще работят на 27 и 28 декември, които са официални работни дни. Изключение прави само детската градина по изкуствата, където 100 % от родителите са заявили, че няма да пускат децата си.

В останалите детски градини ще бъдат разкрити дежурни групи според броя на децата, чиито родители са заявили присъствие предварително, информира днес директорът на Дирекция „Образование, култура, младежки дейности, спорт, здравеопазване и социални дейности“ Васил Несторов.

По думите му родителите нямат основание да се притесняват, че след дългата коледна почивка ще има проблем с температурите в стаите. Градините са заредени с гориво, а по празниците ще има дежурен персонал, който ще следи за отоплението, категоричен бе Несторов.

Тази събота /15.12./ е официален работен ден и в градините също ще бъдат сформирани  дежурни групи.

След празниците те ще отворят отново на 2 януари, догодина.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
iwanowa
iwanowa
11.12.2012 14:50 14:50

boje nestorow izobshto wlizailie w detska gradina ,ta to sega e stydeno a kamoli w degyrnite grypi,nqma lyd direktor da si pysni parnoto za 20 deca cql den da raboti,i neshto drygo nqma termin zabawa4ki,w detskite gradini ne rabotqt kloyni a pedagozi s wishe obrazowanie

стилянова
стилянова
11.12.2012 15:05 15:05

моето уважение към господин несторов,ама как може един човек да е толкова компетентен,че да оглавява толкова дирекции на едно,и едно предложение да вземе да въведе и нощуващи групи в детските градини та родителите да имат време и през ноща да си почиват от децата си за следващия работен ден и ако може да е безплатно за родителите,те и без това само се интересуват къде да си оставят децата за гледане и то за 1.80 лева на ден

jaki
jaki
11.12.2012 16:29 16:29

Пази боже сляпо да прогледа г-н Нестеров подразбирал и от детски градини.Няколко въпроса към господина.
1Кой е министърът на образованието?
2.Коя е официалната програма тна Момн за ДГ?
3-Какво е ПОС или ППС ?
4.Кои са най известните последователи на историята на педагогиката? и ред др.въпроси.
Ако не ги знаете поне си направете труда да научите основните неща свързани с длъжността ,която заемате и вижте определението за професията детска педагогика и престанете да назначавате пенсионирани кадри като детски учители ,когато хиляди млади седят без работа …..

kir4ewa
kir4ewa
11.12.2012 18:00 18:00

господин несторов имам въпрос защо в детските градини има по две мед. сестри и защо никои не им оказва необходимия контрол за работно време и стоене по цял ден в кабинетите толкова ли много пари има в здравеопазването слойете и трета на междинно работно време то детските градини да не са детски отделения боже каква скапана държава

парушева
парушева
11.12.2012 18:04 18:04

ами да така е яслите ги оставиха без мед.сестри и тези който са с връзки ги набутаха в дет.градини да си почиват срамота две сестри по 500 лева заплата 1000 и за какво ………………………..

стоянова
стоянова
11.12.2012 18:10 18:10

моля ви кажете ми каква е тази хибридна специалност която е завършил несторов та да разбира от култура,здравеопазване ,образование ,спорт и какволи още не или се нарича връзки тази хора нямат срам

Back to top button