Хасково

Всеки трети хасковлия по-беден от миналата Коледа

Коледа39% от хасковлии ще похарчат за Коледа по-малко пари от миналата година. Това показва онлайн анкетата на сайта за безплатни обяви Prodavalnik.

Според резултатите тази Коледа 50% от жителите на Хасково ще заделят за подаръци същите средства като миналата година

Половината от анкетираните посочват, че бюджетът им за коледни подаръци е между  80 и 150 лева. Други 32% са готови да похарчат между 40 и 80 лева. 4% от запитаните могат да си позволят между 150 и 300 лева, а 8% имат възможност да отделят само между 20 и 40 лева.

Нестабилното финансово състояние е и основната причина анкетираните все по-често да подаряват стоки втора ръка.

Запитани къде ще прекарат празничните дни, 82 на сто от хасковлии са единодушни, че ще бъдат у дома със семейството, а останалите ще празнуват в заведение с роднини и приятели или на гости.

Преобладаващата част от потребителите традиционно споделят, че идеалният празничен ден е този, „прекаран със семейството и децата“, с „камина, празнично подредена богата трапеза и подаръци под елхата“, „коледна покривка на звездички, венец на масата и сняг през прозореца“. За други пък мечтаната Коледа включва „пакет за СПА почивка за минимум 10 дни“, „изключени телефони“ или „поне почивка за цялото семейство на круизен кораб“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button