Хасково

„Шаран“ и бус се удариха на детелината край „Орфей“ в Хасково

КатастрофатаФолксваген Шаран и Микробус Форд Транзит се удариха сериозно на детелината край квартал „Орфей“ в Хасково. Инцидентът станал малко преди обяд заради отнето предимство на кръстовището.

Хасковлийка на средна възраст идвала от към квартала и на кръстовището отнела предимството на пътуващия от Димитровград към Хасково микробус, шофиран от млад мъж. Пред Haskovo.info жената обясни, че видяла идващия Форд Транзит, но преценила, че е далече и ще успее да мине. Това обаче не станало, а двата автомобила се ударили.

При инцидента няма пострадали. Ударът обаче е бил доста силен, тъй като Шаранът е „излетял“ на метри и се е ударил в пътен знак. И двете коли са с доста щети както по външния вид, така и по ходовата част, радиатори и двигателите.

Малко след инцидента познат на шофьорката дойде, за да изтегли Фолксвагена с платформа. Собственикът на микробуса също оглеждаше щетите.

Катастрофата Катастрофата
Катастрофата Катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ETO
ETO
14.12.2012 13:13 13:13

Ето пак заради жена катастрофа,и не се научиха.Жените като вземат книжки 3-4 месеца на полигон за да се научи ,кво е тва преценила,че ще мине

Back to top button