Хасково

Търсят директор на хасковското Бюро по труда

Бюро по труда - ХасковоАгенцията по заетостта е обявила конкурс за директор на Бюрото по труда в Хасково. Крайният срок за подаване на документи е 22 декември.

Изискванията към кандидатите са да имат минимална степен на завършено образование магистър, както и професионален опит най-малко 4 години в дейности, осъществявани в сферата на ръководство, планиране, организиране, контролиране и координиране на администрация или структурно звено. Конкурсът включва решаване на тест и интервю.

Бъдещият шеф ще разчита на заплата в границите от 430 до 960 лв.

Хасковското Бюро по труда е без директор- титуляр от доста време. В момента тази длъжност се изпълнява временно от Лили Кирякова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги Трендафилов
Георги Трендафилов
13.12.2012 14:15 14:15

За Бюрото по труда -непременно трябвало кандидатът да бъде от групата на Шаро Цветанов-/Групата за Етапно Разграбване на България/ – ГЕРБ !!!!!!

Безработен
Безработен
13.12.2012 18:59 18:59

И да е завършил социални дейности или нещо подобно.а да не е ветеринар както доскорошния!
Апропо,и доскорошния беше гербаджия.

Back to top button