Хасково

И хасковските ученически общежития с химн

КонцертътОбединените ученически общежития в Хасково вече имат химн. Песента е по музика и текст на възпитателя Недялко Атанасов.

„Поводът да напишем химна е VІ областен форум на извънкласните дейности, на който сме домакини следващата година“, каза пред Haskovo.info помощник – директорът на ОУО – Хасково Наска Ангелова.

Песента бе представена официално снощи на традиционното коледно тържество, което премина под мотото „Вярвате ли в чудеса?“.

КонцертътВечерта започна с послание към Дядо Коледа, от когото децата поискаха като подарък „зрънце обич във всяко сърце и за всеки“. С аплодисменти бяха посрещнати изпълненият на гостите Атина Йовчидис, вокална група „Славяна“ и брейк формацията „Бийт Брадърс“ към читалище „Зора“.

В празника участие взеха и съставите към Обединени ученически общежития – танцова формация „Арабик“ и вокалната група.

И като на празник не мина без награди. Призове от ръководството на ОУО – Хасково получиха победителите в шахматния турнир, а от РИОСВ наградиха ученици и ръководители в конкурса „Обичам природата и участвам“.

 

Концертът
Концертът
Концертът
Концертът
Концертът
Концертът
Концертът
Концертът
Концертът  Концертът 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ROCKEN
ROCKEN
14.12.2012 16:02 16:02

Браво на всички ръководители, възпитатели и възпитаници на Обединени Ученически общежития Хасково за това пъстро коледно тържество! Изглежда забавно и весело! С такова завършване на тази година, новата 2013 може да бъде само … страхотна! Весели празници на всички!

Back to top button