Хасково

Забавачка праща снежен човек, сурвачки и лакомства на конкурс

КонкурсътДеца, родители и учители от ЦДГ №3 „Зорница“ в Хасково се включиха в VІ Конкурс за работещи в извънкласни и извънучилищни дейности и в направление „Изкуства“ в детските градини.

Проявата се провежда под патронажа на министъра на образованието, а партньори са Синдикатът на българските учители и Националния дворец на децата.

Заедно със своите родители децата от „Зорница“ са изработили снежен човек от пластмасови чашки, сурвачки, пити и коледни сладки.

КонкурсътВсяко работливо дете представи пред приятелите си днес своето творение. В инициативата се включиха и учители, които изработиха коледна къщичка. Директорът на градината Галя Милкова също изненада децата със снежен човек от руска салата и метла от ябълка.

Така, освен интересен, празникът в детската градина бе и вкусен. Дали хасковските творби ще бъдат оценени подобаващо ще стане ясно следващата година.

Наградният фонд на конкурса е 7500 лева, които ще бъдат разпределени в различните категории.

Конкурсът
Конкурсът
Конкурсът
Конкурсът
Конкурсът
Конкурсът
Конкурсът
Конкурсът
Конкурсът
Конкурсът


 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
читателка
читателка
18.12.2012 9:36 9:36

Браво на децата ,майките и целия колектив на ЦДГ Зорница,направените сладкиши са върховни,никога не съм виждала подобно нещо .Успехи мили деца!

Back to top button