Хасково

Ледената пързалка отвори врати, служителите първи сложиха кънки

Ледена пързалкаЛедената пързалка на комплекс „Спартак“ в Хасково отвори врати днес. Първи леда изпробваха инструкторите и служителите.

Желаещи да се пързалят тази сутрин нямаше, най-вероятно заради студеното време. Очаква се напливът да бъде голям по време на празниците, когато учениците излизат във ваканция.

Цените и тази година остават непроменени.

Желаещи да се пързалят тази сутрин нямаше, най-вероятно заради студеното време. Очаква се напливът да бъде голям по време на празниците, когато учениците излизат във ваканция. За лица над 18 години цената е 5 лева за вход и кънки. За деца и ученици билетът е 4 лева. Тези, които имат собствени кънки, ще плащат само 2 лева за вход. Срещу тази сума начинаещите, които желаят ще могат да си наемат и учител.

Пързалката отваря в 10 часа сутринта и ще работи до 20 часа, когато е последното пускане по леда, съобщиха от общината.

Леденото съоръжение ще работи по време на коледните и новогодишните празници без почивен ден. Капацитетът му е 200 души.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Gerito_Ilieva
Gerito_Ilieva
17.12.2012 21:22 21:22

Урааа…. най-накраяя (sun)

Back to top button