Хасково

5-ма в Спешното заради алкохол по празниците

ImageЗа разлика от други години, в Хасково няма тежки инциденти в новогодишната нощ. През Спешното отделение в областния град не са постъпвали пострадали, вследствие на пиратки или други пиротехнически изделия, съобщи началникът на отделението д-р Димитър Кючуков.

По думите му като цяло празниците са преминали спокойно. Повече са пациентите, постъпили в отделението, заради болки в корема или други заболявания. Едва 5-ма хасковлии са прекалили с алкохола и са потърсили лекарска помощ в празничната нощ. В други години те са били в пъти повече. Само на един от тях е взета алкохолна проба по нареждане на полицията, заради извършено нарушение, съобщи още д-р Кючуков. 

Двама хасковлии пък са задържани да шофират след употреба на алкохол, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Единият е на 40 години и е седнал зад волана с 1,86 промила. Вторият е 22 – годишен мъж, на когото дрегерът е отчел 1,43 промила алкохол в кръвта. Те са задържани за 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button