Хасково

Американеца убит след свада, Анастас си легнал след убийството

Сградата на пл. Свобода, където е станало убийството53-годишният Георги Георгиев – Джони Американеца е убит в ранните часове на 1 януари в дома на Анастас Симеонов, който беше задържан вчера за престъплението, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Както Haskovo.info писа, трупът на хасковлията беше открит под мост между селата Маджари и Пчелари на 3 януари следобед. Аутопсията установи, че мъжът е убит на друго място, а след това тялото е пренесено и изхвърлено.

Криминалистите са установили, че задържаният за убийството Анастас Симеонов е поканил жертвата в дома си на пл. „Свобода“ да отпразнуват посрещането на Нова година. Приятелският запой прераснал в свада и обиди, а домакинът нанесъл няколко удара с твърд предмет по главата на Американеца. След това Анастас си легнал и оставил жертвата на дивана, където на сутринта трупът е открит от 40-годишната приятелка на домакина.

Когато се приближила до Георги, жената установила, че същият е посинял и не диша. Тя събудила приятеля си, той й заповядал да не сигнализира в полицията и заключил трупа в една от стаите на жилището си. По обяд в жилището на пл. „Свобода“ пристигнал 60-годишен приятел на задържания Анастас. Малко преди полунощ двамата мъже и жената натоварили трупа в лек автомобил ВАЗ и го откарали край село Пчелари, където го изхвърлили.

След като се отървали от тялото, задържаният и двамата му съучастници продължили пиянския си запой още 2 дни.

Задържаният Анастан Симеонов има магазин за телефони в сградата, където живее. Лежал е в затвора за сводничество. Приятелката му и мъжът, който му е помогнал да се отърве от трупа, са разпитани пред съдия и психолози на института на МВР и също са задържани до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван
Иван
05.01.2013 23:24 23:24

Нещо сте се объркали бе хора пак,незнаем кой е джони американеца !?!?!! Ние познавахме Джоко Америката, което е съвсем различно нещо !!! Ок ?

voodo
voodo
06.01.2013 2:21 2:21

pederasko renta e lejal v zatvora za krajba na 6i6e alkohol tova e golqm bokluk poznavam go li4no

voodo
voodo
06.01.2013 2:28 2:28

hubavo 6te e kakto predi da mu tap4at seralnika ,6te mu vadqt liuspite ot praz i domati ot predi5 godini 🙂

Back to top button