Хасково

Изгоря колата на опиталата да се самоубие диневка

ПожарътЛек автомобил Фиат Пунто изгоря тази сутрин в хасковското село Динево. Колата е била паркирана в гараж. „Около 9:00 часа сутринта видях дим и веднага повиках пожарната„, разказа пред Haskovo.info 40-годишната собственичка на автомобила „Беше страшно – пламъци, кълбета дим„, допълни майка й.

На място веднага пристига един екип огнеборци. Освен колата, в гаража е имало стари мебели, зимнина и много книги. Това наложило намесата на още един противопожарен автомобил.

„Причината за инцидента е късо съединение, предизвикано от техническа неизправност“, съобщи началникът на Областната противопожарна служба комисар Николай Вълчев. Той бе категоричен, че пожарът не е умишлен. На същото мнение бяха и потърпевшите от Динево. Те заявиха, че нямат врагове и не очакват някой нарочно да е драснал клечката. „Ако палежът е умишлен нямаше да го направят през деня“, предположи собственичката на автомобила.

ПожарътЖената е завършила право и нещата, за които най-много съжаляваше, че са изгорели при пожара са книгите й – учебници от студентските й години и художествена литература. Диневката разказа, че дълги години е работела в Гърция, но след като се е върнала от южната ни съседка е останала безработна. „Не ми се искаше да се връщам в чужбина, но ще трябва да го направя. Без кола не може в днешно време, а нямам пари“, коментира потърпевшата.

По информация на Haskovo.info собственичката на изгорялата кола е жителката на село Динево, която в средата на декември опита да се самоубие. Както писахме жената пробва да се отрови с лекарства и дори беше изпаднала в кома. Според съседи причината 40-годишната жена да посегне на живота си са дългове, заради които наскоро съдия изпълнител дошъл в дома й и описал цялото й имущество.

Пожарът Пожарът
Пожарът Пожарът
Пожарът Пожарът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.01.2013 15:00 15:00

Какво нещастие! Дано жената и майка й се съвземат и животът им стане по-добър 🙁

ЕКС ЧЕНГЕ
ЕКС ЧЕНГЕ
12.01.2013 9:31 9:31

Причината-късо съединение,от какво от инсталацията на гаража ли,от колата ли от какво,от клечка кибрит ли?Вълчев стига с тия стандартни заключения,правете повторен оглед,щото ако излезе клечка…Тука нещата намирисват,опит за самоубийство,дългове,работа в Гърция и т.н.Съдия изпълнител,нямали душмани,да ама дълговете създават душмани,та така.

Back to top button