Хасково

РЗИ: На Ивановден без пушачи в заведенията

Цигари, илюстрацияБез нарушители на забраната за тютюнопушене в заведенията в Хасково е преминал Ивановден. След 22 часа инспекторите от Регионалната здравна инспекция заедно с полицаи са проверили няколко хасковски заведение.

В нито едно от тях не е имало „димящи“ клиенти. Проверката по нощните заведения не е по сигнал, уточниха от Регионалната здравна инспекция.

От началото на януари все пак проверяващите са хванали клиенти на заведения в Хасково да нарушават забраната за тютюнопушене. На неспазващите закона са съставени актове. Стойността им ще е между 300 и 500 лева.

През декември инспекторите са извършили общо 191 проверки. Връчили са 4 предписания и са съставили 4 акта на физически лица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.01.2013 20:39 20:39

taka e,ina4e aktove do dubka!!!dokato im doide akala v glavite!!!sreshtu zakon ne se varvi?!!!vrashtane nazad njama da ima!!!ne razbrahte li ve4e?!!

Back to top button