Регион

Хиляда ментета на Hello Kitty задържаха на Капитан Андреево

Раниците480 детски раници и още толкова детски портмонета „менте“, скрити под колети с електронни части, разкриха митническите служители на Капитан Андреево. Фалшификатите са били превозвани от камион с турска регистрация, който пътувал от Турция за Швеция.
По метода анализ на риска митническите служители селектират камиона за щателната митническа проверка, при която установяват, че между декларираните 101 колета с електронни и електрически части, са скрити 84 кашона с детски раници  и 5 кашона с детски портмонета, носещи логото на HELLО KITTY.

Детските стоки са задържани и за случая ще бъде сезиран правопритежателя на търговската марка, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Митници“.

От началото на годината до момента на митнически пункт Капитан Андреево са предотвратени 16 опита да бъдат пренесени стоки, за които има основателни съмнения, че се пренасят в нарушение на Закона за марките и географските означения.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button