Хасково

2 в 1: Съюзите на пенсионерите и диабетоболните в един офис

Помещението на Ген. Карцов 3Двата нови съюза на пенсионерите и диабетоболните да делят един офис, предлага в докладна записка кметът Георги Иванов. Документът ще бъде гласуват на предстоящата сесия на Общинския съвет на 1 февруари.

Haskovo.info припомня, че с решение на местния парламент помещението на ул. „Ген. Карцов“ №3 бе предоставено на Сдружение „Съюз на пенсионерите“ с председател Надя Иванова в края на ноември миналата година. Междувременно от новосформирания съюз „Диабет 2012“ е постъпило искане за предоставяне на офис за дейността на сдружението.

Тъй като община Хасково не разполага с подходящи помещения, кметът предлага двете дружества те да си поделят това на „Ген. Карцов“ №3.

Ако Общински  съвет – Хасково приеме докладната, пенсионерите ще ползват офис от 12 кв.м., а диабетоболните – от 17 кв.м.

Организациите ще плащат месечен наем съответно от по 36 и 54 лева без ДДС. Договорите с тях ще бъдат сключени за срок от 5 години.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button