Хасково

Паспортна служба работи с пълно работно време днес

Паспортна службаПаспортната служба в Хасково ще работи днес на пълен работен ден. Целта е всички граждани, които нямат издадена лична карта или не притежават валидни документи, защото са изгубени, откраднати, повредени, унищожени или с изтекъл срок, да имат възможност да упражнят правото си на глас, съобщават от полицията.

За издаването на удостоверение желаещите да упражнят вота си трябва лично да подадат искането до 17:00 ч. днес в Областната дирекция на МВР в Хасково.

Удостоверения може да се издават независимо от обявения постоянен и настоящ адрес след подадено и регистрирано заявление за издаване на лична карта, което се отразява в централизираната информационна система за документи за самоличност на МВР.
Удостоверения за обявен постоянен и настоящ адрес се издават от общинската администрация.

Удостоверението се издава, за да послужи само пред секционната избирателна комисия и е валидно само за деня на референдума.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Delcho
Delcho
02.09.2015 12:02 12:02

Моля,ако може телефон за връзка ,

Back to top button