Хасково

Всички секционни комисии в област Хасково вече работят

РеферендумътВсички 463 секционни избирателни комисии в област Хасково вече работят, съобщи за Haskovo.info заместник – председателят на РИК Смиляна Нитова. 

Заради заснежените пътища членовете на пет комисии в селата Болярски извор, Дрипчево, Сладун, Михалич и Маточина не успяха да отидат навреме.

Така в тези населени места изборния ден започна с близо два часа закъснение. Това обаче не е причина да се удължава времето на референдума. Единственото условие да се случи това е в 19:00 часа да има избиратели пред урните, които все още не са гласували, коментира Нитова.

Както Haskovo.info вече писа една секционна избирателна комисия в региона тази сутрин не отвори врати, тъй като в болницата в Тополовград няма достатъчен брой избиратели.

Броят на имащите право да дадат своя вот днес в областта са 246 663 души, а в общинна Хасково – 92 257.

Видео Вижте как започна изборния ден в секционните избирателни комисии във Финансово – стопанската гимназия в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Величие
Величие
27.01.2013 12:25 12:25

Няма кой да ви открадне великите снимки, че да им слагате такъв голям воден знак. Даже National geographic подписват в долното ъгълче. Дразнещо е!

Back to top button