Хасково

Трима алжирци от центъра в Пъстрогор в ареста за кражба

Image Трима алжирски граждани са задържани за кражба. Мъжете на възраст 19, 25 и 27 години са задигнали от заведение за бързо хранене в Свиленград портмоне с лични документи и 6 лева, както и 2 карти, собственост на работник в заведението.

Портфейлът е бил оставен на хладилника в заведението. След подадения сигнал, полицейските служители са установили и задържали тримата, всички от транзитния център в село Пъстрогор. Работата по случая продължава.

В димитровградското полицейско управление пък са задържани двама мъже на 27 години. Те са проникнали в склад на булевард „Димитър Благоев” в бригадирския град и чрез взломяване на вратата на склада са откраднали стойка от неръждаем метал с тегло от 54.6 кг. на стойност около 100 лв. Познатите на органите на реда димитровградчани са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button