Хасково

12 са поискали удостоверения за гласуване, 529 полицаи пазят урните

Image12 удостоверения на граждани с изгубени или невалидни лични карти са издадени до обяд от звената „Български документи за самоличност“. От полицията напомнят, че от вчера те работят на пълен работен ден.

Удостоверенията се издават след цифрово заснемане на лицето на заявителя и снемане на неговия подпис при подаване на заявлението по постоянен адрес за нова лична карта. Удостоверения може да се издават независимо от обявения постоянен и настоящ адрес след подадено и регистрирано заявление за издаване на лична карта, което се отразява в централизираната информационна система за документи за самоличност на МВР.

Удостоверението се издава, за да послужи само пред секционната избирателна комисия и е валидно само за деня на референдума – 27 януари 2013г.

529 полицейски служители са включени в охраняването на секциите в област Хасково. През изминалата нощ охраната на изборните помещения е преминала нормално, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button