Хасково

Огромен интерес към концерта на НФА „Филип Кутев“ в Хасково и Димитровград

НФА Филип КутевОгромен интерес към концертите на НФА „Филип Кутев“ в Хасково и Димитровград, отчита организаторът Николай Падалски.

За двата спектакъла вече има групови заявки от Ивайловград, Харманли, Свиленград, Любимец и Тополовград. „Възхитен съм от любовта към фолклора, която виждам в Хасковска област.“, коментира Падалски. Основната причина е граденото десетилетия име на НФА „Филип Кутев“ и огромната работа свършена през годините от поколения хореографи, музиканти, народни певци и певици, ръководители на ансамбли, школи, състави и фолклорни деятели в страната.

Турне 2013 на НФА „Филип Кутев“ е посветено на 110 години от рождението на създателя на ансамбъла. Първият концерт ще е в Димитровград на 30 януари от 18:30 часа в зала „Младост“.

Спектакълът в Хасково ще се състои в Спортна зала „Дружба“ на 13 февруари от 18:30 часа.

Цените на билетите 6, 8 и 10 лева. За училища, читалища, соц. домове, пенсионерски организации и групови заявки има специални отстъпки. За информация и заявки можете да позвъните на телефон 087 99 88 085 или да пишете на адрес padalski@abv.bg.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фен
Фен
28.01.2013 20:05 20:05

Нека напомня , че музикален директор и диригент е талантливия хасковски композитор и гъдулар Георги Андреев !

Back to top button