Регион

За референдумите на село: Да „съкратим“ депутатите!

Анкета в СтамболийскиБроят на депутатите да бъде намален наполовина. Това е първата идея за референдум която хрумва на хората на село, когато ги попитат какви референдуми трябва да има. Защо да харчат толкова пари като ние мизерстваме, питат жителите на хасковското село Стамболийски.

Заплати, пенсии и данъци са останалите теми, по които хората искат да има референдуми, макар да са наясно, че това е невъзможно.

Анкета в СтамболийскиСтамболийски е едно от най-големите села в община Хасково. Повечето хора тук одобряват идеята да бъдат питани за това, което трябва да се случва в страната. Всичко трябва да зависи от народа, защото ако остане на политиците – нищо не правят, категорични са жителите на селото, които за 23 години демокрация вече тотално не вярват на управниците.

Какво да вярвам на ония горе, дето взимат 5000-6000 лева заплата, а пък народът умира, казва Ангел Тодоров. Той всеки ден гледа сутрешните блокове и се информира какво става в държавата. Знае имената на всички политици, но никак не ги обича.

На мнението на Ангел са и много от другите жители на селото. Въпреки че настояват да има референдуми, за да се чуе техния глас, хората в Стамболийски признават, че малко от тях биха отишли до урните, защото не вярват, че нещо зависи от тях.

Видео Вижте видео репортаж

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ИВО
ИВО
28.01.2013 16:30 16:30

НЕ ДА ГИ НАМАЛЯТ А ВЪОБЩЕ ДА ГИ НЯМЯ.ОТ ТЯХ НИКАКВА ФАЙДА НЯМА САМО СМУЧАТ ОТ НАРОДА.АКО ИМА НЯКОЙ ДА МИ КЖЕ КАКВО ДОБРО СА НАПРАВИЛИ ЗА НАРОДА.

Диана
Диана
28.01.2013 17:29 17:29

Браво, Иво, напълно си прав, на хората им омръзна да ги лъжат и крадат…

Диана
Диана
28.01.2013 17:31 17:31

Браво, Иво, напълно си прав, на хората им омръзна да ги лъжат и крадат…

deqn
deqn
28.01.2013 20:43 20:43

abe tiq s benzin da gi zaleqt i da gi gorqt samo znaqt da si uveli4avat zaplati te koito ne zaslujavat

ники
ники
29.01.2013 19:09 19:09

Не трябва да има професия Депутат. В така оплюваното време преди 10-ти ноември „депутатите“, които не бяха на заплати бяха свиквани по време на сесиите на Народното събрание, гласуват за няколко дни и който откъдето е. Трябва ни нова конституция – това е истината.

Back to top button