Хасково

Имоти и коли на длъжници за над 122 000 лева разпродаде НАП

НАПНедвижимо имущество, превозни средства и вещи на стойност над 122 хиляди лева, обезпечени като средство за погасяване на просрочени задължения към бюджета, продадоха през миналата година публичните изпълнители от НАП в Хасково. Те бяха обявени за продан заради големи данъчни и осигурителни задължения от страна на предишните им собственици.

Най-много средства са постъпили от склад в Тополовград, продаден за близо 42 000 лева, уточниха от пресцентъра на агенцията. На различни цени са били изтъргувани и стопански постройки в харманлийското село Поляново и симеоновградското село Свирково. Продаден е и ТИР за 7 000 лева.

От началото на тази година всички стоки, които НАП обявява на търг, могат да бъдат разглеждани в новия е-магазин на приходната агенция. На интернет адреса на агенцията има информация за всички имоти и превозни средства, които биват продавани от публичните изпълнители заради неплащане на дължими данъци и осигуровки в големи размери.

През февруари например НАП в Хасково ще предложи на търг седлови влекач „ДАФ”, оценен на 5 520 лева, три поземлени имота в старозагорското село Хрищени, най-скъпият от които е 136 800 лева, а също и кантар с площадка за теглене на камиони в димитровградското село Крепост, който пък според оценителите струва поне 100 800 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button