Хасково

Хореографът на „Тангра“ – юбиляр, празнува работейки

ПразникътХореографът на хасковския балет „Тангра“ Дорина Инджова отпразнува за пореден път рождения си ден в залата в Младежки център. Тази година тя е юбиляр и възпитаниците й бяха подготвили изненада.

Децата нахлуха в репетиционната, пеейки Happy Birthday. Танцьорите едновременно стреснаха и изненадаха хореографката си, а и най-малките танцьори от „Тангра“, които в този момент репетираха.

По традиция подаръкът на рожденичката бе връчен от абитуриентките в балета. Тази година това са Петя Вълчева и Деси Стамболова.

Да поздравят Дорина Инджова бяха дошли и бивши възпитаници на балета, които се разчустваха и дори поплакаха.

Макар без сценично облекло, възпитаниците на балет „Тангра“ от различните възрастови групи поздравиха юбилярката със своите танци. Празникът завърши с импровизирана дискотека.

Празникът Празникът
Празникът Празникът
Празникът Празникът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Йорданка
Йорданка
02.02.2013 9:07 9:07

Най-сърдечни пожелания по случай юбилея на Дорина! Възхищавам й се на силата, волята и неувяхващия чар. Пожелавам й много здраве и още дълги години успехи на сцената с нейните възпитаници.

Весела Тодорова
Весела Тодорова
03.02.2013 16:03 16:03

Честито на Дорина, нека да е все така всеотдайна в работата и да се гордее със своите възпитаници!

Back to top button