Хасково

Грипната ваканция – далече, отсъстващите в училищата – малко

Грип, архивВъв всички учебни заведения на територията на областта се провежда нормален учебен процес. До момента не са постъпвали данни за завишен брой отсъстващи ученици заради грип или други вирусни инфекции, съобщи за Haskovo.info началникът на Регионалния образователен инспекторат Иван Панайотов.

Това потвърдиха и директори на училища в Хасково, според които занятията протичат спокойно и отсъстващите ученици са малко.

Изгледи за чаканата от учениците грипна ваканция засега няма, въпреки че от началото на седмицата пациентите на личните лекари в Хасково са нараснали значително. Част от тях се оплакват от типичните грипни симптоми – висока температура и кашлица. Болните са предимно деца в ранна училищна възраст, казват джипитата.

ВииеоСтрахуват ли се хасковлии от грипа и как се предпазват вижте във видео репортажа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nqkoi si
nqkoi si
07.02.2013 14:20 14:20

izkame VAKANCIQQQQQ!

Todor
Todor
07.02.2013 16:14 16:14

Научи се да пишеш първо и тогава иЗкай!

Анонимен
Анонимен
07.02.2013 19:58 19:58

daa iskame vakanciqqqq

нели
нели
08.02.2013 9:01 9:01

Миналата седмица в класовете и на двете ми деца имаше по 9-10 деца в час.Повече от половината бяха болни както и сега….Но да ваканцията винаги за почва когато децата оздравеят и се върнат на училище,нали докато е пика на грипа трябва да са на училище,да ги разболеем и да храним аптеките.Толкова в смотано всичко в България,че нямам думи.В момента децата ми са болни в къщи.

Back to top button