Хасково

Трима пребиха и ограбиха турски гражданин заради спор за кола

Image47-годишен турски гражданин е бил пребит и ограбен, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.  Той пътувал с още двама мъже от Момчилград и Ардино в лек автомобил Опел Омега.

Тримата спрели на паркинг „Генералово”. По същото време на паркинга спрял и лек автомобил Фолксваген Голф, в който са пътували 32-годишен мъж от село Резбарци и 48-годишен мъж от Момчилград, баща на управляващия Опела водач.

Пътуващите в Голфа излезли от колата и нанесли побой над турския гражданин, след което бащата, синът и водачът на Голфа потеглили в посока Свиленград. Потърпевшият турчин установил, че от джоба му липсват 4 800 евро и се оплакал в полицейското управление. Веднага след подадения сигнал, двата автомобила и пътуващите в тях лица са задържани. От първоначалните разговори с тях станало ясно, че предмет на разпрата е автомобилът Опел, който турският гражданин искал да му прехвърлят, а българският му ортак не желаел. Полицейските служители не са открили и заявената открадната валута. Работата по случая продължава.

Обект на грабеж е станал и 19-годишен младеж от Харманли. Момчето се оплакало пред разследващите, че вчера около 03,30 часа е бил нападнат пред дома си на улица „Самуил” от две маскирани лица. Те го напръскали със спрей, нанесли му удари в областта на лицето и му отнели 70 –грамов златен синджир. По случая е образувано досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button