Хасково

Отмъкват пари и телевизор в Хасково, още 7 мъже в ареста за кражби

ImageТри кражби са регистрирани през изминалото денонощие. Две от взломяванията са в Хасково след  разбиване на входните врати. При първата е проникнато в павилион за бързо хранене на булевард „България”, от където е откраднат телевизор.
От вила на улица „Лозарска” пък неизвестни апаши са задигнали 700 лева, 750 евро, медна пръскачка, шмиргел и кантар. От незаключен гараж в свиленградското село Капитан Андреево е откраднат акумулатор.

В полицейското управление в Харманли за кражба са задържани двама младежи от село Болярски извор.  Момчетата на възраст 18 и 22 години са разбили прозорец и са проникнали в дома на своя 51-годишна съселянка, от където са откраднали инструменти, битови принадлежности, дрелка и ловджийски нож.

В ареста са и четирима димитровградчани, които са познати на органите на реда. Мъжете на възраст от 21 до 27 години са проникнали в къща в село Злато поле, след като разбили прозореца й. От там са задигнали настолен компютър, LCD монитор, клавиатура, 2 DVD плеъра, микровълнова печка и озвучителни тела. Още един познайник на полицията от града е задържан за кражба. 28-годишният мъж е откраднал телевизор и аудиосистема от дом на улица „Марица”.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button