Хасково

Подаръчни кутии с вино, бонбони и рози – хит за Свети Валентин

ПодаръциБукет от 101 червени рози вече е поръчал в местен цветарски магазин хасковлия за Деня на влюбените. Почти всяка година изпълнявам подобни поръчки, разказа пред Haskovo.info Зара Хаджиева. Според нея червената роза е класика за този празник, защото е символ на любовта, но тя се опитва да промени тази традиция.

Новият хит тази година е подаръчна кутия с вино, бонбони, рози и сърце, която комбинира двата празника – Трифон Зарезан и Свети Валентин. Цената й е 30 лева. Идеята е моя и искам да променя наложените стандарти като поставям лилави рози, които са символ на мъдростта, която трябва да я има във всяка една връзка, казва Зара Хаджиева. Освен рози, все по-често се предпочитат и лалета като послание за внасяне на пролет в любовта.

ПодаръциЗасега търговците на цветя са категорични, че цените няма да се вдигат за Свети Валентин. Днес търсенето било слабо, но по думите им хората винаги купували в последния момент. Най-предпочитаните букети от рози и орхидеи са по 15 лева.

Освен цветя, като подарък за празника често се купуват и чаши, които по желание на клиента могат да бъдат пълни с бонбони. Тази година е предпочитана чаша с жена, която се съблича, когато в нея се налее топла напитка.

Подаръци   Подаръци
 Подаръци  Подаръци

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button