Хасково

Възстановиха обходния път между Малки воден и Бориславци

МостОбходният път, свързващ маджаровските села Малки воден и Бориславци, е възстановен. Изградено е временно съоръжение и в момента няма проблем с преминаването, информираха от Областното пътно управление в Хасково.

Както Haskovo.info писа, преди месец заради обилните дъждове и снеготопенето пътят отново бе залят от придошлите води на язовир „Ивайловград“. Временната връзка бе прекъсната и единственият вариант пред хората бе да се придвижват с лодка.

Веднага след спадане нивото на язовира, бетонните гривни са повдигнати и са насипани с чакъл. Проблемът ще бъде решен окончателно след възстановяването на големия мост, който се срути след големите наводнения преди година. Проектът е одобрен и се чака процедурата по избор на изпълнител, а строителството се очаква да започне през лятото

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
дададада
дададада
14.02.2013 14:10 14:10

Строителството,ще започне след изборите,т.е ,когато се бреброим.

Back to top button