Хасково

Двама грабят във Водното дружество в Харманли, хващат ги

ImageДвама криминалнопроявени младежи са задържани за кражба от Водното дружество в Харманли. В 20,27 часа снощи се е задействал СОТ в дружеството на улица „Балкан” в града.

Пристигналият на място автопатрул е установил, че е разбит заключващият механизъм на входната метална врата. Оттам е проникнато в коридор, неохраняван от СОТ. В ляво на коридора са разположени 2 гишета, като на едното от тях е разбита металната решетка. Крадците са отворили гишето, а под него от незаключено чекмедже на бюро отмъкнали 800 лв.

Оперативната група е иззела следи, които са спомогнали за разкриването на извършителите. Два часа  след кражбата са задържани двамата харманлийци на 19 и 21 години. Една трета от откраднатите пари са открити от криминалистите.

Хасковските полицаи пък задържаха трима непълнолетни, ограбили 14-годишно момче. Нападението бе извършено на 3 февруари на улица „Сан Стефано” в Хасково. Тогава потърпевшият е бил нападнат от трима души, които му нанесли удари по главата, повалили го на земята и му отнели 55 лева. В хода на разследването, криминалисти са установили и задържали извършителите. Това са две момчета на 15 години и 16-годишен младеж. По случая работи инспектор от Детска педагогическа стая.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button