Регион

Мъж загина след удар в бетонна колона

Image43-годишен мъж от Свиленград загина при катастрофа, съобщиха от полицията. Тежкият инцидент е станал снощи в 22 часа на третокласния път в посока от село Димитровче към Свиленград.

Мъжът е шофирал лек автомобил Нисан. Заради несъобразена скорост, той не успял да вземе ляв завой, колата напуснала пътното платно и се ударила в бетонна колона на надлез на главния път. Пострадалият е транспортиран в Спешна помощ-Свиленград, но по-късно е починал.

При други инциденти през денонощието са пострадали двама пешеходци. Без опасност за живота е 22-годишен младеж, пострадал към 20 часа на автомагистрала Марица. Той е бил блъснат от товарен автомобил Мерцедес, управляван от 33-годишна водачка от село Капитан Андреево. Тя не успяла да реагира при вида на пешеходеца на пътя, заради несъобразена скорост. Пострадалият свиленградчанин е с фрактури на двете ръце, левия крак и разкъсно-контузна рана на главата. Настанен е в МБАЛ-Хасково без опасност за живота.

С охлузвания и натъртване на дясното коляно е 20-годишна жена от Хасково. Тя е била блъсната на пешеходна пътека около 10 часа вчера на кръстовището между булевардите „Съединение” и „България” в Хасково. Виновен е 60-годишен водач на лек автомобил Фолксваген, към когото е взето административно отношение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button