Регион

Затвориха нелегален магазин в Стамболово

БАБХ - ХасковоНелегален магазин в Стамболово затвориха инспекторите от Агенцията по безопасност на храните в Хасково. Магазинът е работел без задължителното удостоверение за регистрация според Закона за храните. На собственика е съставен акт.

Още четири акта на стойност от 1 000 до 3 000 лева са отнесли нарушители през изминалата седмица. Един от глобените е магазин в Димитровград, предлагал на клиентите си стоки с изтекъл срок на годност. В Харманли е санкциониран собственик на търговски обект, който не е водел изискващите се по закон дневници. Под инспекцията на агенцията е попаднало и бистро в Свиленград. Там човек от персонала е бил глобен за липса на здравна книжка.

Общо 125 проверки по търговски обекти в региона са извършили от Областната агенция по безопасност на храните. Съставени са 7 предписания за отстраняване на нередности.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button