Хасково

Местан похвали хасковското ДПС, призова: „Бойко, иди си с мир!“

ДПС„Бойко, иди си с мир!“ – с тази реплика председателят на ДПС Лютви Местан обяви днес в Хасково, че партията му иска спешни консултации за служебен кабинет и предсрочни избори, които да се проведат през втората половина на април.

Предложените от Бойко Борисов промени в кабинета, заради ескалирането на напрежението в страната, Лютви Местан определи като панически ход на отчаяние.

Хасковската организация на ДПС е силно мотивирана, коментира след среща с партийния актив лидерът на ДПС. „Убеден съм, че местната структура ще реализира много силен резултат на предстоящите избори, като основната ни цел е възстановяване на демокрацията в страната“, обяви лидерът на ДПС.

За ДПС политиката на оцеляването предполага оцеляване чрез разширяване. Заради политиката на Бойко Борисов много наши симпатизанти бяха принудени да напуснат страната. Ако през 2009 година за прехрана в чужбина заминаваше само по един член от семейство, сега цели фамилии си тръгват от България, изтъкна Местан. В тази връзка ДПС ще търси резерви и резултат, съизмерим с този от изборите през 2009 година.

ДПС ДПС

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
вв
вв
18.02.2013 15:33 15:33

Този мазен козел е за разтрел.От вашето управлени е сме на това положение.Вашта мама…

Стефан Илиев
Стефан Илиев
18.02.2013 17:27 17:27

Ей момченца-време е да се осъзнаете,че после ще бъде късно за вас . Какво лошо например сте видели при управлението на Сергей Станишев- или слушате по всички телевизии дрънкалките от ГЕРБ,помислете си и ще се уверите -че всички злини дойдоха от тях- като за 4 години опустошиха България. Известно ли ви е,че само в България има безработица-ами ако се върнат всички 1.5 млн. българи обратно в България- знаете ли -че безработицата ще стане 90 %.За тези 23 години- само Сергей проведе най-добрата социална политика и остави 8 млрд. резерв на ГЕРБ и накрая парите ги няма. Само ляво правителство ако се появи -може да ни подобри стандарта на живота без значение от какъв цвят е … ГЕРБ – Група за Етапно Разграбване на България !!!

Социално силен
Социално силен
18.02.2013 18:16 18:16

А пари откъде , Стефане ?А иначе за Станишев – братко , батко , Цанков камък, Р.Овч, БЕЛЕНЕ, порциите в държавата от ДПС.Наясно ли си въобще какво става по света ?И наясно ли си , че икономическия бум по времето на Станишев беше кух и финансов. След него не остана нищо – като производство например. Само бетон по морето и планината , окрадена държава и нито една работно място.

enco
enco
18.02.2013 18:54 18:54

СЪД ЗА ВСИЧКИ ОТ ПАРЛАМЕНТА…..НАЧЕЛО С БАТЕ БОРЕ……

гражданка
гражданка
19.02.2013 9:23 9:23

Дайте предложение за свестни управници! Тези ще ги свалим но кой ще ги замести?

Back to top button