Хасково

Туризмът в Хасково с награда от международно изложение

НаградаТуристическият информационен център в Хасково бе отличен на международното изложение „Ваканция и спа експо 2013“, което се проведе от 14 до 16 февруари в София. Специалната награда за „Атрактивно и професионално представяне на български туристически продукт“ бе връчена на директора Красимир Пилев от Ирена Георгиева, председател на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти.

Хасково никога не е бил туристически град, но има възможностите и волята да бъде такъв, заяви той на церемонията по награждаването.

Става въпрос за цялостния продукт, който се предлага. В Хасково това е предимно културен туризъм – градът е известен най-вече с Александровската гробница и Монумента на Света Богородица. Акцентът този път бе поставен на новостроящата се часовникова кула, коментира за Haskovo.info Пилев.

Изложението се провежда в България от 30 години и е отлична възможност за изложителите от страната и чужбина да представят своите продукти и да сверят часовника си с конкуренцията, смятат от туристическия център в Хасково. Това не е първото отличие на Хасково за реклама и маркетинг в туризма. Освен първата награда в Лугано (Швейцария), градът печели отличия от изложения във Велико Търново, Варна, София, Кавала (Гърция), Истанбул (Турция).

Награда  Награда 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
аа
аа
18.02.2013 15:31 15:31

Смях в залата-Хасково и туризъм. Африка и ски:)

Back to top button