Хасково

Седмокласничка в тежко състояние след падане от прозорец в училище

Мястото на инцидентаСедмокласничка от СОУ „Васил Левски“ е в тежко състояние след падане от прозорец на сградата на школото. 13-годишната Славея е открита от работнички на фирма „Титан“ около 14 часа до училището от страната на паркинга и е откарана веднага в болницата.

Извършени са прегледи и скенер. Момичето е в тежко състояние с черепно-мозъчна травма, счепен прешлен и коремна травма и има опасност за живота му, обясни управителят на МБАЛ – Хасково д-р Славчо Близнаков.
Според предварителната информация детето е паднало от прозореца на тоалетната на четвъртия етаж в училището. Все още не е ясно как точно се е случило това.

От ръководството на училището обясниха, че Славея е била добро дете и нямат представа как точно е станал инцидентът. Родителите й живеели в чужбина.

Съученици на момичето разказаха, че тази сутрин й е било лошо и била пребледняла. Отишла в тоалетната да се наплиска с вода и повече не я видели. Предварителната информация сочи, че е възможно то само е скочило от прозореца.

Видео Вижте видео репортажа

Мястото на инцидента Мястото на инцидента

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.02.2013 18:03 18:03

Ujas

Анонимен
Анонимен
18.02.2013 18:03 18:03

Dano se upravi

Анонимен
Анонимен
18.02.2013 19:43 19:43

Стискам палци на момичето, но съм отвратена от директорката: тя не знаела как това е станало!!!!!!!!! Кой трябва да знае какво става в училище; нали има дежурни учители; родителите плащат за охрана…
Кой е този, който ще гарантира сигурността на децата когато са на училище? Да си ходи тая директорка. Много се е объркала като е дошла в по-големия град. Нейното място си е в с. Горски извор.

дасд
дасд
19.02.2013 1:51 1:51

като гледам снимката само на първия етаж има решетка на прозореца защо на другите няма?

гражданка
гражданка
19.02.2013 9:17 9:17

Защо винаги плюем някого,защо някой друг трябва да ни е виновен? Защо намесвате директорката,слънце ли е да огрее навсякъде, охраната да не би да следи кой влиза в тоалетните, а дори и дежурния учител,замислете с е малко! Вие родителите неможите да си следите децата и незнаете нищо за тях извън дома ви,къде ходят, с кого се събират, пушат цигари и пият алкохол, дрога.За да казват съученичките и че са я видели в недобро състояние и не са и оказали помощ, за какво говорим.Вероятността да се хвърли от прозореца говори за съвсем друго нещо!

haki
haki
19.02.2013 9:34 9:34

kokvo e drygoto be otvorko kato znae6 za6to ne kazva6

haki
haki
19.02.2013 9:46 9:46

na neia i stanalo lo6o i nikoi ne i obarnal vnimanie za6to….. se pitaite na tova li y4im decata si kato vidiat nikoi 4e my e lo6o i da se praviat 4e ni6to ne vijdat sramota…na moiata da6teria edin den v y4ili6te ia odarixa vav sa6toto da po4ertaia… otidox da derektorkata na vaprosnoto dete ni6to ne my napraavixa za6toto ba6ta my i maika my sa po vazmojni ot nas i ni6to ne my napravixaaa posle kak 6te se vazpolzvat tezi deto dori neznaeli kakvo stanalo

Back to top button