Хасково

Ивайло Душкин събира местни фризьори на семинар, търси модели

Ивайло ДушкинЕдин от най-екстравагантните български коафьори Ивайло Душкин организира семинар за фризьорите от региона. „Целта ни е да покажем какви са модните тенденции и новостите в цветното оформление, студеното къдрене, модерното боядисване в две-три тоналности“, разказа пред Haskovo.info Душкин.

Целта на инициативата е да даде възможност на фризьорите от региона да се изявят. „Един добър фризьор трябва да търси различни форми на изява и сцена, на която да покаже своите възможност, защото другото не е достатъчно„, коментира Ивайло Душкин.

В събота в хотел „Европа“ от 15:00 часа ще се проведе кастинг за момичета, с чийто коси коафьорите ще експериментират. „Всеки е добре дошъл“, каза организаторът на семинара. Истинското шоу ще е в неделя от 10:00 часа, когато Ивайло Душкин заедно със свои колеги от региона ще преобрази момичетата. За грима ще се погрижи хасковската гримьорка Жанета Николова.

Ивайло Душкин е в Top 5 на българските коафьори. Той е любимец на публиката и винаги успява да заинтригува и впечатли по нетрадиционен начин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button