Хасково

Протестите продължават: Долу политиците и монополите! – ВИДЕО

ПротестътСтотици хасковлии се събраха в поредната вечер на протести и след приемането на оставката на правителството. За пореден път те поискаха пълна промяна в системата и забрана на партиите и политиците.

Недоволните се обявиха за свикване на Велико народно събрание и мажоритарни избори и заявиха, че протестът им, освен срещу монополите, е и срещу лошия живот. Чуха се възгласи освен срещу непосилните сметки за тока и срещу високите цени на водата и данъците.

ПротестътТрябва да мислим като гласуваме, призоваха ораторите на митинга, за чието провеждане днес имаше разрешение, тъй като беше предварително организиран от пенсионерските съюзи. Въпреки това сред недоволните хора от третата възраст почти липсваха, но лидерите им призоваха протестите да не спират и срещу държавното управление, и срещу общината.

Не трябва да допускаме никой да яхва недоволството ни. Ние сме срещу всички, още повече сега като предстои хаос в държавата, обявиха протестиращите. Те се заканиха, че няма да спрат с митингите.

Както и в предишните дни, и тази вечер десетки полицаи охраняваха централния площад „Свобода“ в Хасково, както и околните пресечки. Преди началото на протеста те провериха документите на десетина младежи, които се бяха запътили към митинга.

Протестът Протестът

 



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван
Иван
21.02.2013 21:39 21:39

Колко от протестиращите имат над 18 години?
Дали знаете,че под 18 години нямате право да протестирате?

Англия
Англия
22.02.2013 9:44 9:44

А ти дали знаеш, че глада е по-силен от тока. Дали знаеш, че като си под 18 не значи, че ще ти дават кашичка в човката. Като няма парички – народът излиза, без значение над под върху

читателка
читателка
22.02.2013 15:05 15:05

Хайде полицията да прибере по домовете им всички деца и непълнолетни, които нямат място по закон по протести и политически събития.

Атанас
Атанас
22.02.2013 16:20 16:20

Какво ми приказвате глупости бе това дали са под 18 няма никакво значение те са хората и те са бъдещето на тази държава а това че и вие сте гладни като кучета е друг въпрос

kirowa
kirowa
22.02.2013 17:08 17:08

тия са гамени ТЪРСЕШИ СЛИВИ

Анонимен
Анонимен
22.02.2013 17:51 17:51

Може да са хора,но всички под 18 години НЯМАТ право да протестират според законите в страната ни.

Back to top button