Хасково

Дъждът уплаши протестиращите в Хасково, събраха се двайсетина

ПротестътВ шестия ден на протестите дъждът уплаши и недоволните хасковлии. Едва 20-тина души се събраха на централния площад. Хората се шегуваха, че днес тъжат за падането на правителството на Бойко Борисов и затова са толкова малко.

Основната група бяха бивши и настоящи представители на малки партии и пенсионерски съюзи. Събралите се бяха категорични, че няма да спрат протестите.

Утре от 11:00 в малката зала на Бизнесцентъра всички митингуващи ще се съберат, за да систематизират исканията си и ще ги изпратят на президента и организаторите на големия национален протест в неделя.

Междувременно утре в същия час в Сливен ще се съберат лидерите на инициативните комитети от цялата страна. Срещата ще е с цел координиране на общите действия ден преди националния протест в неделя. Заявка за участие в националния протест направиха и студентските организации.

Протестът Протестът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
SLAVCHEV
SLAVCHEV
22.02.2013 19:35 19:35

Стъпката, която правим назад е за да се засилим!
Не губете вяра, НЕДЕЛЯ 11:00 ВСИЧКИ НА ПЛОЩАД СВОБОДА!
МОЖЕМ !

Анонимен
Анонимен
22.02.2013 20:41 20:41

УТРЕ ВСИЧКИ В МАЛКАТА ЗАЛА НА БИЗНЕС ЦЕНТЪРА ОТ 10.30 ЗА ДА СЕ ИЗБЕРЕ ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ!!!

iiii
iiii
23.02.2013 17:03 17:03

rrrrr

Georgi Marinov
Georgi Marinov
24.02.2013 4:54 4:54

Grajdani na Xaskovo izviniavm se purvo za 6rifta no za sajelenie s nego sam sviknal tribva vsi4ki da razberem 4e e do6lo Vreme razdelno kakto se kazva v ednoimennia film to4no sega i to4no dnes vseki edin ot nas tribva da re6i iska li promiana v Bulgaria iska li pove4e da Go ograbvat iska li da jivee dostoino i koeto e po vajno iska li i dezata mu da produljavat da sa Bulgari za6toto kakto e trugnalo skoro mai niama da sa nezavisimo kolko ni e omruznalo da ne se vslu6vat v na6ia glas nezavisimo 4e sme obezvereni mislia 4e pove4e niama kakvo da se gubi po bedni niama da stanem po straxlivi sa6to mojem samo da stanem po silni i da se izpravim sre6tu vsi4ki onia koito si misliat 4e ve4e sa ni stupkali 4e ve4e sme raia 4e ve4e sme Bezglasni bukvi neka se izpravim v Nedelia na plo6tad Svoboda i da kejem stiga ve4e ste ni doili gospoda Politizi Ovzata ve4e e Luv i ako ne ni 4uete Revat na tozi Luv taka 6te vi izduxa 4e pove4e nikoi niama da se seti za vas taka e Skupi mi sugrajdani do6lo e vreme razdelno Ovza ili Luv vie izbirate kakvi da ste a vsi4ki koito ne iskat da 4akat o6te 20 godini mizeria dnes Nedelia ot 11 4asa na plo6tad Svoboda

Гочо М. Гочев - Харманли
Гочо М. Гочев - Харманли
24.02.2013 14:51 14:51

Предлагам обобщени реалистичните искания от протестният митинг проведен в гр. Харманли. 1. Незабавна оставка на всички длъжности с политическо назначение от ГЕРБ : Областни управители; Директори в МВР и Полиции; Н-ци в Земеделски служби и общински съветници и кметове и др. 2. Промяна на изборният Закон в частта си : мандат до 2 години и преждевременно отзоваване на всички изборни длъжности. 3. Намаляване броя на министерствата,агенциите и комисиите и съкращаване с 50 % до 80 % на всички бюджетни държавни служители-/- оттук ще се получат сериозни икономии от средства-които ще се насочат към здравеопазване и увеличение на пенсии…. 4. Премахване на всички МОНОПОЛИ – на ЕРП-тата ; на НЕК и ДЕКЕВР и на Енергетиката; на НЗОК ;Национализация също на горите; минералните извори и полезни изкопаеми. 5. Незабавна ревизия на МС в оставка и на всички приватизационни сделки и договори през този период. 5. Мажоритарен избор на депутати по райони и договаряне до 3 минимални работни заплати на депутат- без право на служебни автомобили. ТОВА Е ЕСТЕСТВЕНИЯТ ПЪТ И НАЧИН по който можем да изчистим целият ДЪРЖАВЕН апарат – от службогонци ; некадърници и предатели на собственият си народ ! И накрая -ние ще подкрепим САМО този КАБИНЕТ – който още през първата година от МАНДАТА си – изпълни ГОРНИТЕ наши ИСКАНИЯ !!!!!!!

Back to top button