Хасково

Ивайло Душкин: Добрите фризьори трябва да са добри мениджъри

СеминарътДобрият фризьор не е този, който може да подстриже един бретон или да направи прическа. Добрият фризьор трябва да притежава и много нравствени, и морални качества, трябва да може да прави добър маркетинг и мениджмънт. Това заяви един от най-екстравагантните български коафьори Ивайло Душкин, който събра близо 50 фризьори от областта на семинар в Хасково.

„Има тотално падение на занаята. Защо? Защото няма контрол върху фризьорите. Салоните са неугледни и мръсни“, коментира професионалистът.

По думите му уважаващите себе си коафьори трябва да променят ценообразуването си, за да се повиши и нивото на услугите ми. „Целта е да можете да си позволите курсове за самоусъвършенстване“, обясни Душкин, който е в Топ 5 на българските коафьори.

СеминарътСпоред него ако един фризьор знае колко балсам, шампоан и вода са необходими за едно измиване на косата, няма да подстригва за 2 лева. „Търсете начини за изява и различни форми на обслужване“, посъветва още Ивайло Душкин.

Днес той, неговият екип и четирима фризьори от Хасково и Димитровград демонстрираха модните тенденции и новостите в цветното оформление, студеното къдрене и модерното боядисване в две-три тоналности, както и нови техники на подстригване. Местните коафьори бяха Елена Ангелова, Дида Янева, Оля Димитрова и Таня Костадинова.

Моделите им бяха гримирани от Жанета Милева.

Семинарът Семинарът
Семинарът Семинарът
Семинарът Семинарът
Семинарът Семинарът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nel
nel
25.02.2013 0:42 0:42

gluposti na tarkaleta

Back to top button